Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

nepravedno! Postao sam žrtveni jarac

Posted by jessica 04/09/2023 0 Comment(s) Shopping,

23-godišnji Sancho potrošio je mnogo novca kako bi doveo Manchester United iz Dortmunda. Otkako se Sancho prije dvije godine pridružio Manchester Unitedu, odigrao je 82 utakmice u svim natjecanjima za Manchester United. Sancho, koji trenutno nosi nogometni dresovi, nije niti u prvoj postavi. U prošlom kolu utakmice je izravno izbačen iz postave u ovom kolu.

U utakmici između Manchester Uniteda i Arsenala Manchester United je nesretno izgubio 1-3 od Arsenala. To je također izazvalo Sancha mnogo ljutnje. Svoj odgovor dao je i trener Manchester Uniteda. Sancho je u Manchester United dres bio loš na treninzima, a svaka utakmica zahtijeva od igrača da dosegnu određenu razinu. Očito Sanchova trenutna razina nije dosegla ovaj standard. Sancho je rekao da su ga nepravedno tretirali u Manchester Unitedu i da je nepravedno da ga se koristi kao žrtvenog jarca za Manchester United.

Iako su obje strane javno izrazile svoje nezadovoljstvo jedna drugom, Sancho je rekao da će se nastaviti boriti za ovu momčadsku značku.