Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Uvjeti korištenja

Dobro došli na našu web stranicu. Ponašanje koje sadrži neprestano pristupanje, pregledavanje i na drugi način upotreba ove web lokacije znači da se slažete da se pridržavate svih uvjeta i odredbi o upotrebi koji su u nastavku, a koji zajedno s našim pravilima o privatnosti reguliraju odnos s vama u vezi s ovim web stranicom , Stoga pažljivo pročitajte ovaj ugovor prije nastavka.

(1) Sadržaj stranica je za vaše opće informacije i samo za korištenje. Zabranjeno je mijenjati ga bez ikakvih obavijesti. Ne smijete prenositi, distribuirati ili na drugi način objavljivati ​​putem ove stranice bilo koji Sadržaj, informacije ili drugi materijal koji:

* krši autorska prava, patente, zaštitne znakove, oznake usluga, poslovne tajne ili druga vlasnička prava bilo koje osobe;

* je klevetnički, prijeteći, klevetnički, nepristojan, nepristojan, pornografski ili bi mogao prouzročiti bilo kakvu građansku ili kaznenu odgovornost prema američkom ili međunarodnom pravu;

* uključuje sve greške, viruse, crve, zamke, trojanske konje ili druge štetne kôdove ili svojstva. Naša trgovina može vam dodijeliti zaporku i identifikaciju računa kako bi vam omogućio pristup i korištenje određenih dijelova ove web stranice. Svaki put kada koristite lozinku ili identifikaciju, smatrat će se da je ovlašten pristupiti i koristiti web stranicu na način koji je u skladu s odredbama i uvjetima ovog Ugovora i nismo obvezni istražiti autorizaciju ili izvor takvog pristupa ili korištenja web stranice.

(2) Ni mi ni treće strane ne dajemo jamstvo ili jamstvo o točnosti, pravodobnosti, izvedbi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovoj web stranici u bilo koju svrhu. Prihvaćeno je da takvi podaci i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i jasno isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

(3) Vaša upotreba bilo kakvih informacija ili materijala na našoj trgovini potpuno je na vlastitu odgovornost, za koju nećemo biti odgovorni. Naime, vaša je odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju vaše specifične zahtjeve.

(4) Ova web stranica sadrži materijal u vlasništvu ili licencu za nas. To uključuje, ali nije ograničeno na, dizajn, izgled, izgled, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena, osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima koja je dio ovih uvjeta i odredbi.

(5) Na web stranici se potvrđuju svi zaštitni znakovi reproducirani na ovoj web stranici, koji nisu vlasnici ili su licencirani za operatera.

(6) Neovlaštena uporaba ove web stranice može uzrokovati zahtjev za naknadu štete i / ili biti kazneno djelo.

(7) Ova web stranica može sadržavati veze s drugim web stranicama na Internetu koje posjeduju i upravljaju treće strane. Ove su veze pružene kako biste pružili dodatne informacije.