Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Pulišić ostaje do kraja sezone

Posted by jessica 22/11/2018 0 Comment(s) Shopping,

20-godišnji američki međunarodni Pulišić odigrao je 22 utakmice za Borussia Dortmund. Nedavno klub kluba Premier League više puta je izvijestio da je zainteresiran. Prema medijima Pulišić neće otići tijekom zimske stanke, ali barem do kraja sezone. Mnogi roditelji pripremaju nogometni dresovi za svoju djecu.

Osim livorpoola, bivšeg izbornika Borussia Dortmunda Klopp, Pulišića, izvijestio je da Chelsea planira potrošiti gotovo 80 milijuna eura kako bi Pulišiću tijekom zimske pauze. Međutim, zbog toga što je Chelsea prekršio pravila ove sezone, nakon kraja sezone može biti kažnjena za zabranu prijenosa, tako da planiraju potpisati tijekom zimske stanke. Pulišićev ugovor s Borussia Dortmundom završio je 2020. godine, ali postoje naznake da je mogućnost obnove minimalna. To znači da će Pulišić u Borussia Dortmund dres vjerojatno napustiti Borussia Dortmund u ljeto 2019., tako da će Borussia Dortmund dobiti naknadu za transfer.

Pulišić će ostati u Borussia Dortmundu do kraja sezone, a navijači i dalje mogu vidjeti Pulišića kao Borussia Dortmund na terenu.