Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Neymar se vraća na put prema Barceloni

Posted by jessica 18/10/2018 0 Comment(s)

Prema medijima, Neymar je nedavno izrazio želju za povratkom u Barcelonu, a Barcelona je počela razmotriti mogućnost ponovne kupnje zvijezde. Ovo je nesumnjivo dobra vijest za obožavatelje Barcelone. Ako se Neymar može vratiti, Barcelonski nogometni dresovi mora ponovo krenuti s plime.

Prema medijima, brazilska zvijezda nedavno je izrazila svoju spremnost da se vrati u Barcelonu i ako su ispunjeni svi uvjeti, sudbina će vjerojatno poslati Neymara natrag u Barcelonu. Međutim, takav je otkup svakako težak. S jedne strane, stav Paris Saint-Germain je vrlo određen, tj. Pregovori o prijenosu Neymara nisu prihvaćeni. Osim toga, Neymar ne vrijedi ni za cijenu, a transferi od 222 milijuna eura koji je donio u Barcelonu već je stavljen na tržište prijenosa od strane Barcelone. Mislim da će mnogi obožavatelji nositi FC Barcelona dres i gledati naprijed na njegov dolazak.

Interes Real Madrida u Neymaru nikada nije prestao, a Corbe Radio Španjolske otkriva da će Real Madrid predstaviti Neymar i Erikson po svaku cijenu sljedećeg ljeta. Stoga je Barcelonaova otkupna cesta Neymar osuđena na poteškoće.