Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Zašto Pariz nije osvojio prvenstvo nije sretan

Posted by jessica 17/04/2018 0 Comment(s) Shopping,

Nakon 7: 1 pobjede nad Monakom, Paris Saint Germain osvojio je francusko prvenstvo pet kola unaprijed. Od sezone 2015 do 2016, Pariz je osvojio drugi najbrži rekord. Po sedmi put u povijesti pariškog tima, osvojio je francusku ligu i vezao Lyona. Kao što nas nogomet može naći da kupimo nogometni dresovi.

Međutim, postoji mnogo mjesta koja izgledaju vrijedno slave, ali nisu jako uzbuđeni. Možda zato što je Parizov cilj bio usmjeren protiv UEFA Lige prvaka, lako je uklonio Real Madrid i Barcelona, ​​a klub je uložio rekord od više od 400 milijuna eura. Samo Neymar Paris SG dres 2017/18 br. 10 napustio je 220 milijuna, što je više od BDP-a mnogih zemalja na svijetu. Jesu li visoke. Nema priznanja u vrhunskim događanjima europskog kluba. Za Grand Paris, Liga prvaka je koban udarac.

Big Paris je najopasnija stvar za Pariz u smislu činjenice da je dominirala vrh lige u ligi 1 i ne može nadvladati Ligu prvaka. Nadam se da će sljedeći veliki Paris moći prilagoditi rekonstrukciju kluba i nastojati ući u finalu Lige prvaka sljedeće sezone.