Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Utakmica za zagrijavanje Paris Saint-Germaina 2-1

Posted by jessica 23/07/2021 0 Comment(s) Shopping,

Završen je i pripremni meč Paris Saint-Germaina. Ovo je prijateljska utakmica između momčadi Ligue 1 i Bundeslige. Utakmica za zagrijavanje između Paris Saint-Germaina i bundesligaškog centra FC Augsburg. Na kraju je cijela utakmica završila, Paris Saint-Germain 2-1 tijesno je pobijedio Bundesligu jaku momčad FC Augsburg. Sve je više roditelja koji su za svoju djecu pripremili nogometni dresovi.

Paris Saint-Germain je nadmoćni Ligue 1, ali ovaj put bio je to težak susret s FC Augsburgom. Na kraju prvog poluvremena Paris Saint-Germain nije iskoristio, a dvije su strane izvukle neriješeno 0: 0. U drugom dijelu Paris Saint-Germain poveo je za probijanje mrtve točke, 1-0! U 65. minuti FC Augsburg je izjednačio rezultat, 1-1! U zaustavnom vremenu posljednje ozljede, Gouweleeuw je slučajno udario autogol, Paris Saint-Germain poklon je završio poklonom, 2-1! Ovdje naša internetska trgovina prodaje Paris SG dres.

Na kraju utakmice Paris Saint-Germainu nije bilo lako pobijediti FC Augsburg u ovoj bitci. Na kraju je s Gouvelauom Paris Saint-Germain svladao FC Augsburg 2-1.