Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

S.S.C. Napoli 3-2 Leicester City

Posted by jessica 10/12/2021 0 Comment(s) Shopping,

U 6. kolu skupine C Europske lige S.S.C. Napoli je igrao kod kuće protiv Leicester Cityja. Ovosezonski S.S.C. Napoli ima osrednji učinak u S.S.C. Napoli u Europskoj ligi. Ove sezone momčad Europske lige ima 2 pobjede, 1 remi i 2 poraza i zauzima treće mjesto. Stoga je u ovoj igri S.S.C. Napoli želi ući u kvalifikacije za ulazak u Europsku ligu, a igrači u nogometni dresovi sigurno će dati sve od sebe da se kvalificiraju.

Situacija za obje strane u ovoj utakmici je nesigurnija, a razlika između dvije strane je samo jedan bod. SSC Napoli je u samo 4 minute zakucao na gol Leicester Cityja. Tada je Elif Elmas u svom SSC Napoli dres dvaput zabio za osvajanje lopte. Na kraju je svladao Leicester City rezultatom 3-2 i odigrao drugo mjesto u play-offu Europske lige. Momčad Leicester Cityja ispada iz lige za nastup u doigravanju Europske lige.

Obje strane daju sve od sebe za ovu utakmicu, ali igra će uvijek pobijediti ili izgubiti, to je okrutnost sportskog natjecanja. Ovdje čestitamo S.S.C. Napoli zbog uspješnog plasmana u doigravanje Europske lige.