Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Ronaldova reprezentacija je nakon utakmice poslala emotivan post

Posted by jessica 03/09/2021 0 Comment(s) Shopping,

U pripremnim utakmicama Svjetskog prvenstva Portugal je igrao protiv Irske. U ovoj utakmici Portugal je u svjetskim pripremnim utakmicama svladao Irsku 2-1. Tisuće navijača u nogometni dresovi dočekano je na mjestu događaja. Najveći junak ove igre je Ronaldo, 36-godišnji veteran još je nezaustavljiv na terenu. Zabio je dva puta i uspješno preokrenuo znanje, te postao strijelac reprezentacije sa 111 golova.

Ronaldo je iskoristio snagu da ošamari protivnike i očajnički je promatrao Ronalda. U prekidu utakmice ubio je Irsku i okrunjen je za povijesnog strijelca reprezentacije. Navijači su ponosni i ponosni što posjeduju Portugal dres Ronalda. Ronaldo je nakon utakmice dao i svoje primjedbe. Nisam to mogao ni riječima početi izražavati. Ovaj me silni osjećaj uzbudio. Hvala svim suigračima i protivnicima. Ovo je nezaboravno putovanje.

Ronaldo je profesionalna, vrijedna i dugoročno staja. Svojim neumornim naporima postigao je ono što je danas. Zbog toga će zadobiti nepokolebljivo povjerenje obožavatelja.