Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Ronaldo se vraća u Real Madrid

Posted by jessica 30/07/2019 0 Comment(s) Shopping,

Španjolska organizira Marca Legend Awards kako bi nagradila sportaše koji su dali izniman doprinos u sportu. Pobjednik ovog makarona je Ronaldo. Ronaldo, koji sada nosi druge klupske nogometni dresovi. Ljudi iz svih slojeva života nagađali su da Ronaldo neće prisustvovati dodjeli nagrada. Međutim, Ronaldo je sudjelovao u događaju sa svojom djevojkom Georginom.

Tu je i tako zanimljiv dio ceremonije dodjele nagrada, s pet malih obožavatelja u različitim dresovima koje je nosio Ronaldo. Među njima je mali navijač koji je nosio Real Madrid dres Ronalda, rekao Ronaldu, rekao je da ga je, otkako je Ronaldo napustio Real Madrid, jako uznemirio. Čuvši te riječi, Ronaldo nije žurno odgovorio. Prvo pljesne s malim obožavateljem kako bi smirio tužno dijete. Zatim je uzeo mikrofon i rekao tri riječi "I ja sam". Napokon je dotaknuo malog obožavatelja. Glava je vrlo ljupka.

Rekord Ronalda za Real Madrid i dalje je sveti u srcima navijača, navijači Real Madrida pamtit će i Ronalda po slavnoj povijesti momčadi.