Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Real Madrid u siječnju neće uvesti nove potpore

Posted by jessica 10/01/2019 0 Comment(s) Shopping,

Revolucija Real Madrida bila je nezadovoljavajuća ove sezone, a Real Madrid je oduvijek želio uvesti Hazarda kao zamjenu za Ronalda, ali nije dogovoren. U ovom mjesecu, 19-godišnji tinejdžer Manchester Cityja Diaz pridružio se Real Madridu, a to će biti jedino potpisivanje Real Madrida u zimskom prozoru u siječnju. Navijači će kupiti nogometni dresovi Real Madrida kako bi ih podržali. Zimski potpisi Real Madrida su završeni, a tim u siječnju neće uvesti više novih potpora.

Iako nedavni rekord Real Madrida u ligi nije zadovoljavajući, tim je izjavio kako će i dalje podupirati rad trenera Solarija. Osim ako momčad ove sezone ne dođe do velikog pada, Argentinci će barem trenirati do kraja sezone. Solarijev ugovor istječe u lipnju 2021. Tvoj Real Madrid dres je ponos svakog navijača.

U Ligi prvaka, Real Madridu i dalje nedostaje zvijezda kao što je Ronaldo, tako da je Real Madrid pao iz Lige prvaka i samo je zauzeo peto mjesto. Može li Diaz pomoći Realu da ostane među prvima? Čekat ćemo i vidjeti.