Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Real Madrid pobjeđuje 2-1 u gostima kod Athletic Bilbaa

Posted by jessica 24/12/2021 0 Comment(s) Shopping,

La Liga je ušla u 21. kolo, Real Madrid se susreće s raznim poteškoćama u ovoj utakmici, liga je u gostima protiv Athletic Bilbaa, Real Madrid je odsutan 12 ljudi. Real Madrid je u gostima bez generala svladao Athletic Bilbao rezultatom 2-1. Real Madrid trenutno zauzima prvo mjesto u La Ligi kao broj jedan po bodovima, a unaprijed je ostao u poluvremenu prvaka La Lige. Navijači koji posjeduju nogometni dresovi ponosni su na njih.

Athletic Bilbao je također jaka momčad u La Ligi. Real Madrid će također morati puno razmišljati protiv Athletic Bilbaa u nedostatku osoblja. Ipak, Real Madrid konačno nije dao priliku Athletic Bilbau. U prve 4 minute utakmice Benzema je u Real Madrid dres šutirao iz kaznenog prostora, 1-0. Tri minute kasnije Benzema je dva puta zabio u kazneni prostor iskosa s desnog rebra za 2-0. Real Madrid je u sedam minuta postigao dva grada, što je također naštetilo moralu Athletic Bilbaa. U 10. minuti jedan je povukao Athletic Bilbao. Rezultat je bio zaključan na 2-1.

Na kraju utakmice Real Madrid je u gostima pobijedio Athletic Bilbao rezultatom 2-1. Ova pobjeda je također uvelike ohrabrila moral igrača Real Madrida.