Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Real Madrid nije odustao od kupnje Mbappéa

Posted by jessica 08/11/2019 0 Comment(s) Shopping,

Dobri igrači uvijek su bili meta raznih klubova, a mladi tinejdžer Mbappé jedan je od najgledanijih nogometaša u nogometu. Njegov nogometni dresovi jedan je od najpopularnijih među mladima. Čak i mladi tinejdžer, ali još uvijek s Messijem i Ronaldom. Mbappé je trenutno najvrjedniji igrač na nogometnoj sceni. Real Madrid samo želi zatražiti člana Mbappéa.

Real Madrid najviše želi potpisati Real Madrid kako bi napravio dvije strategije, Real Madrid je oduvijek razumio snažni stil ekipe Paris Saint-Germaina, želi uspješno potpisati Mbappéa, znači biti prvi s Paris Saint-Germainom u drugim aspektima. dobar posao. S druge strane, Real Madrid se nada da će Mbappé preuzeti inicijativu da napusti Paris Saint-Germain kako bi se pridružio Real Madridu, kako bi imao više mogućnosti za raspravu o mogućnosti potpisivanja Mbappéa s Paris Saint-Germainom. Da bi Mbappé mogao nositi Real Madrid dres, Real Madrid stvarno nikada ne odustaje.

Možda neće biti tako lako da se Paris Saint-Germain odrekao Mbappéa. Real Madrid želi potpisati Mbappé sljedeće godine, a još moraju raditi više.