Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Razlozi odbijanja Paris Saint-Germaina da proda Mbappé

Posted by jessica 10/09/2021 0 Comment(s) Shopping,

Mbappé još uvijek nije uspio ostvariti svoju transfernu želju ove sezone, što je vrlo neugodno za njega koji se želi pridružiti Real Madridu. Mbappéov ugovor s Paris Saint-Germainom preostao je samo godinu dana. Koja je svrha Paris Saint-Germaina, koji ne želi dopustiti da Mbappé ode? Hoće li Mbappé sljedeće godine skinuti nogometni dresovi i odlučiti se pridružiti Real Madridu?

Opsjednutost Real Madrida Mbappéom nije mala. Ponuda za Mbappé također je porasla sa 160 milijuna eura na 180 milijuna eura, a zatim na 200 milijuna eura, ali nisu uspjeli impresionirati Paris Saint-Germain. Čak i ako je ugovor s Mbappéom preostao samo godinu dana, Paris Saint-Germain neće prihvatiti ponudu Real Madrida od 200 milijuna eura. Mbappé je nastavio nositi Paris SG dres. Paris Saint-Germain doveo je mnoge zvijezde da se pridruže. Je li se njihov ekonomski zakon dotaknuo? Nasser, predsjednik kluba Paris Saint-Germain, rekao je da je za nas jedino važno poštivanje Zakona o ekonomskoj pravičnosti, a Pariz poštuje ovaj zakon.

Naravno, snaga divova se zaista ne može podcijeniti, pa se pridruživanje brojnih moćnih zvijezda još uvijek može održati financijsku ravnotežu.