Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Prestigao Kanea i postao najbolji strijelac 2023

Posted by jessica 13/11/2023 0 Comment(s) Shopping,

Haaland je iu novoj sezoni pokazao vrlo dobre rezultate. U 12. kolu Premier lige Haaland je dvaput pogodio i još jednom pomogao Manchester Cityju da izjednači protivnika na 4-4. Sve više obožavatelja nosi Haaland. Njemački nogometni dresovi ga podržava. Harlandov gol ovoga puta također je postavio niz rekorda, nadmašivši Kanea sa 48 golova i vodeći sam na listi strijelaca 2023. godine.

Ovo nadmetanje Manchester Cityja i Chelseaja po snazi spada u velikane Premier lige. No, budući da je Chelsea imao niz problema posljednjih sezona, uopće se nije mogao natjecati za ulaznice za Ligu prvaka. Međutim, ovaj put još uvijek daje Manchester City Created puno prepreka. Navijači u Manchester City dres na mjestu događaja bili su poput tobogana raspoloženi. Na kraju, dvije strane još uvijek nisu mogle riješiti izjednačenje, a rezultat između dvije strane bio je izjednačen na 4-4.

Još jednom čestitamo Haalandu na stvaranju vlastitih postignuća u Premier ligi, a ovi podaci neće stati. Nastavit će nizati briljantne uspjehe na velikoj pozornici Premier lige.