Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Premier liga - Manchester United 3-2 Crystal Palace

Posted by jessica 10/03/2018 0 Comment(s) Shopping,

U sezoni 2017.-18., 29. kola Engleske Premier lige, momčad Manchester Uniteda nosi nogometni dresovi igrao se na stadionu Selhurst Park. Nakon zaostatka za dva kugla, pobijedili su Crystal Palace 3-2. Ciljevi Townsenda i Van Anholta pomogli su Crystal Palaceu voditi igru ​​s dva gola, a slijede Smolin i Lukaku. U 91. minuti, Martychov svjetski val je poznat.

Crystal Palace je preuzeo vodstvo u 11. minuti, u dresu iz Benteka, a Townsend pucao je na rubu kaznene zone kako bi pogodio Linderoff i protjerao ga u mrežu. Crystal Palace proširio je rezultat u prvih 48 minuta, a Martić je prekršio. Shurup je poslao slobodan udarac i poslao loptu naprijed. Van Anholt probio se u blizinu kuta 12 metara do blizine kuta, 2-0. Manchester United je u 55. minuti vratio grad. Crystal Palace je napravio kutak i Valencia je prešla iza ugla. Smarin je zabio mali udarac na rubu kaznenog prostora, 1-2. Manchester United je izjednačio rezultat u 76. minuti. Mata je prošao loptu. Sanchezov udarac iz ruba ograničenog područja bio je odbijen nakon što je blokiran. Lopta je stisnula tračnicu i oporila se. Lukaku se vratio na mrežu s niskim rezultatom od 10 metara, 2-2.

Manchester United je preokrenuo lore u 91. minuti i odbio je od ruba kaznenog prostora u Manchester United dres 2017/18 Bugabe. Maticchi ga pumpa u gornji lijevi kut na 25 metara, 3-2.