Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Otkriva se da je Real Madrid ponovno zainteresiran za Son Heung-mina

Posted by jessica 24/06/2022 0 Comment(s) Shopping,

Europsko ljetno tržište transfera postupno je ušlo u vrhunac, a svaki klub počeo je dobivati ​​pojačanja. Pogotovo poznatijim nogometnim zvijezdama svaki njihov potez privući će pažnju. Navijači se vesele i nogometni dresovi koje će momčadi nositi sljedeće sezone.

Son Heung-min svake sezone može zabiti najmanje 18 golova u ime Tottenhama, a prošle je sezone zabio 23 gola, osvojivši Zlatnu kopačku Premier lige po prvi put u osobnoj karijeri. Son Heung-min izrastao je u jednog od najboljih svjetskih napadača i ne čudi što ga favoriziraju mnogi klubovi. Nakon što Real Madrid nije uspio potpisati Mbappea, počeli su ciljati na Son Heung-mina. Očekuju li obožavatelji da obuče Real Madrid dres? Ako se Son Heung-min može pridružiti Real Madridu, ne samo da će dobiti nešto u ligi, već će se i nadati osvajanju Lige prvaka. Uostalom, Real Madrid je div broj 1 u Ligi prvaka.

Real Madrid je tri puta bacio maslinovu grančicu Son Heung-minu. Ako se Son Heung-min pridruži Real Madridu, to će biti od velike koristi za njegovu karijeru. Uostalom, Real Madrid je vrhunski klub na svijetu, za čim svaki igrač žudi.