Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Opet generala Pashčeka bit će "star" Dortmund

Posted by jessica 14/03/2018 0 Comment(s) Shopping,

s bivšom zvijezdom Royce prije 4 dana. Poljski međunarodni tim i branitelj Pischek, u nogometni dresovi, obnovili su svoj ugovor s klubom unaprijed godinu dana. Do 2020. To također znači da će Pishchek, 32, umiroviti u Dortmundu ove godine.

Glavni izvršni direktor Dortmunda, Vatsk je rekao: "Vrlo smo sretni što obnovimo ugovor s igračem koji ima visok stupanj priznanja sa klubom". Zorke sportski direktor s dresom pohvalio je: "On je u svakom trenutku, čak i igrači koji se bore za pobjedu čak iu teškim situacijama, on je bastion naše desne obrane. Nije slučajno niti slučajno da nismo izgubili jedan od 31 Bundesliganske igre u kojima je nedavno igrao. "

Pishchek se u ljeto 2010. preselila u Dortmund iz Herte u Berlinu, kada je glavni trener Klopp uspješno preobrazio od napadača do desnog obrambenog igrača. Osvojio je dva Bundesliga naslova i dva naslova njemačkog kupu s Dortmundom i odigrao 90 minuta u finalu UEFA Lige prvaka 2013. godine.

Pisschek, koji je nosio Borussia Dortmund dres 2017/18, rekao je: "Nisam domacin u Dortmundu, ali klub i fanovi su duboko ugrađeni u mene godinama. Već mislim da sam pravi Dortmundov momak i nikad nisam mislila otići ovamo. Želim završiti svoju karijeru u Dortmundu. "