Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Na ljestvici vodi 8 bodova prednosti

Posted by jessica 31/12/2021 0 Comment(s) Shopping,

Manchester City je stigao do 20. kola Premier lige, Manchester City je izazvao Brentford F.C. daleko. Iako je Brentford F.C. ima prednost domaćeg terena, Manchester City je kao jaka momčad Premier lige jači od Brentforda F.C. u snazi. Stoga, sve dok igrači koji nose nogometni dresovi Manchester Cityja igraju stabilno u ovoj rundi utakmice, onda ova pobjeda mora pripasti Manchester Cityju.

Kao najjača momčad Premier lige, napad Manchester Cityja je njihov najbolji izbor. U 16. minuti utakmice Manchester City je poveo u ofenzivi, De Bruyne je asistirao Fodenu i Manchester City je poveo. Nakon što su dvije strane igrale na poluvremenu, Manchester City je privremeno 1-0 Brentford FC. Igrači u Manchester City dres lako su ušli u drugo poluvrijeme s vodstvom. U drugom poluvremenu promijenili su stranu i ponovno se borili. Dvije strane su se teško razdvojile. Na kraju u drugom poluvremenu nije bilo igrača koji bi slomio protivnika. Manchester City je na kraju pobijedio Brentford F.C. 1-0.

Na kraju utakmice Manchester City je pobijedio Brentford F.C. 1-0 u gostujućoj utakmici, osvojivši deset uzastopnih pobjeda u Premier ligi i vodeći na ljestvici 8 bodova prednosti ispred drugog mjesta.