Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Modri ć će nastaviti služiti kao kapetan Real Madrida.

Posted by jessica 20/05/2024 0 Comment(s) Shopping,

Modri ć imam 38 godina ove godine, a ovaj dob već smatra naprednim igračem u ovoj industriji, ali Modri ć još uvijek nema plana za penziju, a ovaj igrač nosi broj 10 nogometni dresovi još uvijek želi nastaviti posvetiti svoju karijeru. Međutim, Modri ć, obnovljivanje trenutnog ugovora također je velika zabrinutost navijačima.

Real Madrid je ove sezone osvojio naslov u La Ligi, a stigao je i do finala Lige prvaka. Za to je neizostavan doprinos legendarnog veterana Modrića. Stoga su tijekom proslave naslova navijači u Real Madrid dres pozvali Modrića i Kroosa da ostanu u momčadi. Veteran je osvojio poštovanje gostujućih navijača svojim skromnim stavom i izvrsnim vještinama. Mnogo je puta dobio ovacije navijača na gostovanjima ove sezone. Svoj stav dao je i Real Madrid koji će s Modrićem potpisati jednogodišnji ugovor. I dalje će biti kapetan Real Madrida, što znači da će Modrić zauvijek ostati na Bernabeuu.

Modrić je sjajan igrač Real Madrida. On je igrač koji zaslužuje poštovanje navijača. Radujemo se njegovoj prekrasnoj suradnji s Real Madridom.