Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Messi ugovor raskinuti će na kraju sezone

Posted by jessica 06/09/2019 0 Comment(s) Shopping,

Prema Nogometnoj nagradi, u Messijevom ugovoru postoji klauzula da Messi jednostrano može odlučiti napustiti Kamp nakon navršenih 32 godine. Messi nije potpisao novi ugovor, a Messi i Barcelona odlučit će otići nakon kraja sezone , Međutim, prateći ih toliko dugo, navijačima je teško prihvatiti da će Messi jednog dana skinuti nogometni dresovi Barcelone.

Iako je Messi zbog ozljede propustio utakmicu ove sezone. Međutim, Messiev izvanredni zapis još uvijek je neizbrisiv. Messi ne želi oporezivati klupsku ekonomiju i ne želi je obnoviti. Messiju će ugovor isteći za dvije godine, ali s obzirom na njegov učinak, i dalje ga želimo nastaviti potpisivati još mnogo godina. Vjerujem da se navijači također nadaju da će Messi i dalje imati FC Barcelona dres. Bartomeu je rekao da je Messi pametan i da zna mjeriti stvari. Ako se odluči, obnovit ćemo mu ugovor. Messi je najbolji igrač u povijesti.

Messi pripada Barceloni, on radi za Barcelonu dvadeset godina, ako Messi napusti Barcelonu. Vjerujem da će to biti neprihvatljivo mnogim fanovima.