Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Messi je uhvaćen u skandalu s fondovima

Posted by jessica 07/06/2019 0 Comment(s) Shopping,

Najnovije superzvijezde imale su skandale, a prijavljena je i Mesijeva zaklada. Tužitelj je bio bivši zaposlenik Zaklade, Federico Rettori, podnio tužbu u Španjolskoj. Pojava ovog incidenta također je izazvala zabrinutost mnogih navijača s nogometni dresovi.

U izvješću je istaknuto da su Messi i drugi koristili temelje za poboljšanje imidža Messija, ali nisu stavili svoje prihode u socijalne projekte. Zaklada Messi potpisala je ugovor s dvije organizacije, Universal Assistance i Lafmur, vrijedan 2,1 milijun dolara, ali ga nije uplatila u fond. Umjesto toga, postojala je na računu Lëtzebuerga i korištena je u druge svrhe. Navijači u Messi FC Barcelona dres su ljuti. Barcelona je donirala najmanje 7,5 milijuna eura zakladi. U 2016. Ministarstvo financija zatražilo je od Barcelone je li novac dio Messijeve plaće. Prema tome, Messi i njegov otac i brat bili su prijavljeni španjolskom nacionalnom sudu od strane Rettorija zbog optužbi za lažno računovodstvo, prijevare i pranje novca.

Nedavno je nekoliko poznatih zvijezda bilo izloženo skandalima. Mislim da se navijači neće osjećati previše dobro u svojim srcima.