Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Manchester United potpisuje mladog tinejdžera Hannibala

Posted by jessica 20/08/2019 0 Comment(s) Shopping,

Manchester United službeno je objavio da je postigao sporazum s AS Monaco da potpiše petogodišnji profesionalni ugovor sa 16-godišnjim Hannibalom i Manchester Unitedom. Međutim, ugovor će biti nakon Hannibalovog rođendana u siječnju iduće godine. Manchester United je mladom tinejdžeru uručio legendarni nogometni dresovi broj 7.

Manchester United je također vrlo važan za Hannibala. Na ceremoniji potpisivanja dao mu je dres broj 7 s njegovim imenom. Ovo može biti broj budućeg francuskog demona u omladinskoj ekipi Red Devils-a. U petak je na svom Instagramu objavio Manchester United dres broj 7, sugerirajući da je to njegov budući broj. - rekao je Hannibal. Činjenica da se možete pridružiti Manchester Unitedu je sjajno. Manchester United ima dugu povijest i poznat je po treningu za mlade, koji mi pomaže da se poboljšam. Jednog dana ću igrati s najvećim igračima.

Dres broj 7 bio je poznata zvijezda u prošlosti, a Manchester United poklonio je dres broj 7 Hannibalu. Radujemo se izvanrednoj izvedbi Hannibala u budućnosti.