Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Manchester City prati Liverpool za 8 bodova

Posted by jessica 08/10/2019 0 Comment(s) Shopping,

Premijer liga je vrlo žestoka svake godine, a Premier liga je već stigla do 8. kola. Bilo je puno navijača koji su se pridružili igri u svojim nogometni dresovi. Braniteljski prvak Manchester City zaostao je za liderom 8 bodova ove sezone. Situacija u prvenstvu je izuzetno ozbiljna. Ne znam nastavlja li Manchester City slavna djela iz prošle sezone i ponovno piše povijest.

Manchester City je uvijek bio jaka momčad u Premier ligi. U usporedbi s ostalim timovima, Manchester City ima vodeću prednost u ukupnoj snazi. Međutim, u lice Wolvesima, budući da to uznemiruje. To također obožavateljice čini vrlo zbunjenim. Svi su zabrinuti da ne mogu nastaviti čast svojih Manchester City dres. Manchester City je zaostajao za Liverpoolom za 8 bodova na ljestvici. Situacija u trenutnom naslovu Manchester Cityja izuzetno je teška, što onemogućava početak znojenja zbog izgleda sezone u Manchester Cityju.

Manchester City slomio je najveće uzrujavanje u Premier ligi ove sezone, a nada da je naslov Manchester Cityja sve jači. Nadam se da će im ubuduće biti glatko.