Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Kineski igrač Wang Shuang nosio je dres br. 10

Posted by jessica 08/01/2019 0 Comment(s) Shopping,

U sezoni 2018-19, francuska ženska FA kup 1/16 finala odigrana je između ženske nogometne reprezentacije Paris Saint-Germain i ženskog nogometnog kluba Stade Rennais. Wang Frost, koji je nosio ženski nogometni nogometni dresovi Paris Saint-Germain broj 28, postao je jezgra tima u ovoj igri. Vlasnik majice broj 10.

U upravo završenom francuskom kupu, ženska reprezentacija Paris Saint-Germain pobijedila je protivnika 8: 0. Igra kineske djevojke je još uvijek nevjerojatna, bilo da se radi o prolazu, otpremi ili kaznenom udarcu, slobodnom udarcu u sredini. To je dostojno svakoga odobrenja. Kineska djevojka Wang Shuang igrala je dobro u natjecanju i privremeno je stavila dres broj 10 koji simbolizira jezgru tima. Iako je ovo samo privremena zamjena broda na Paris SG dres, sposobnost da dobijete 10. također pokazuje da je ekipa prepoznala sposobnost Wang Shuang-a.

Ženska reprezentacija Paris Saint-Germain napravila je solidan korak na putu prema obrani francuskog kupa. Na putu naprijed, kineski ženski igrač ima više za očekivati. Želimo djevojci sreću.