Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Izložba dresa Manchester Cityja sljedeće sezone

Posted by jessica 10/07/2020 0 Comment(s) Shopping,

Nova sezona uskoro počinje, a fanovi se također vesele da će nova sezona moći donijeti kompletnu sezonu. A nogometni dresovi nove sezone ujedno je najzaslužniji za očekivanja navijača. FootyHeadlines je sljedeće sezone objavio špijunski snimak domaćeg dresa Manchester Cityja.

Domaći dresovi Manchester Cityja i dalje se temelje na svojim tradicionalnim bojama, glavna boja ovog dresa još uvijek je ikonična nebesko plava boja Manchester Cityja. Dizajn dresa vrlo je inovativan. Na prednjoj i rukavima Manchester City dres koriste se grafike za šivanje u nebesko plavom konju, a stražnja strana dresa je čisto plava. Inspiracija za ovaj dizajn dresa uglavnom je iz mozaične kulture slike Manchester Citya koja ima za cilj crpiti inspiraciju za dizajn iz kulture.

Ovaj dres je doista vrlo inovativan. Mijenja plavu boju tradicionalnog dresa. Umjesto toga, koristi nebesko plavu konju sezone šivaće grafike. Mislim da Manchester City želi upotrijebiti ovaj dres kako bi preokrenuo loš rekord prošle sezone. Želimo mu puno sreće.