Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Izbijanje u momčadi Manchester Cityja

Posted by jessica 01/01/2021 0 Comment(s) Shopping,

Velika Britanija sada se suočava s velikim izbijanjem, a stopa zaraze epidemijom povećala se za 70%. Divovi Premier lige dugo su se suočili s ovim susretom. Nakon 16. kola, ekipa Blue Moona "Manchester Cityja imala je izbijanje bolesti krune. Trenutno su dijagnosticirane 4 osobe, a Manchester City može biti suspendiran. Ovdje smo pripremili nogometni dresovi.

Znamo da je prije Božića Manchester City objavio da su Isus, Walker i dva člana osoblja tima zaraženi novom krunom virusom. Manchester City morao je provesti testove za ostale članove momčadi prije nego što je odlučio hoće li se prekvalificirati. Nadam se da igrači u Manchester City dres mogu biti zdravi. To je također dovelo do privremenog odgađanja gostovanja momčadi protiv "Taffy" Evertona. Za Manchester City prvotno su propustili ligaške utakmice, a iduće godine trebaju odvojiti vrijeme za šminkanje. Ne znam može li se Manchester City nositi s jakim događajem.

Možemo samo očekivati ​​da drugi igrači Manchester Cityja mogu glatko proći test, kako bi se osiguralo da se momčadska bitka nastavi.