Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Inter se privremeno popeo na vrh liste

Posted by jessica 01/11/2019 0 Comment(s) Shopping,

Inter je ove sezone bio vrlo dobar, Inter je već stigao do 10. kola Serie A. U gostujućoj pobjedi Inter2: 1 nad Brescia Calcio, Inter trenutno ima do 6 ozlijeđenih vojnika. Nije lako pobijediti u ovoj igri. Navijači koji na sceni imaju nogometni dresovi navijaju za njih. Ova pobjeda omogućila je i Interu da osvoji pobjednički niz od pet utakmica, Inter je privremeno ponovno osvojio vrh Serie A.

Nedavni Inter pretrpio je ozljede, a u utakmici protiv Brescia Calcio, bila je to teška borba za Inter. U prvom poluvremenu Inter je prvi postigao jedan poen. Početkom drugog poluvremena Inter nije uspio nastupiti. Prednost Brescia Calcio očito se počela isticati, pogotkom u drugom poluvremenu. Konačni rezultat je zaključan u 2-1. Igrači će nositi Inter Milan dres i nastaviti vrijedno raditi. Inter je postigao presudnu trojku i privremeno se s Juventusom popeo na vrh liste.

Inter je ove sezone bio vrlo dobar. Iako je Inter privremeno povrijeđen od ozljede, siguran sam da će nam donijeti uzbudljiviji događaj nakon što nastavim s ozljedom.