Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Inter je kod kuće pobijedio AC Milan 4-2

Posted by jessica 11/02/2020 0 Comment(s) Shopping,

Serija A organizirala je milanski derbi meč, Inter protiv AC Milan. U nepovoljnoj situaciji u prvom poluvremenu, Inter je postigao 4 uzastopna pogotka u drugom poluvremenu i na kraju preokrenuo rezultat 4-2. Igrači u nogometni dresovi svi navijaju za to. Zbog ove pobjede Inter je nadigrao Juventus golom razlike prednosti i stigao do čelne pozicije u Serie A.

Inter je ove sezone uspio dobro, a AC Milan ove sezone nije dobro završio. Dvije ekipe su ove sezone vrlo različite snage. No, u prvom poluvremenu nastup Intera bio je pomalo neočekivan, pa ga je uzastopno odustao Milan. Obožavatelji s Inter Milan dres su zabrinuti zbog toga. U drugom poluvremenu bilo je lako igrati bočno. Inter se počeo buditi, pobijedivši 4 gola zaredom. Inter je na kraju zaključio rezultat na 4-2. Konačna pobjeda je ostvarena.

U nepovoljnoj situaciji zaostatka od 0-2 u prvom poluvremenu, Inter je dovršio Jedijev protunapad i konačno kod kuće izveo preokret sa četiri lopte. Inter je završio šokantan preokret pred domaćim navijačima.