Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Hummer postaje partner Manchester Cityja

Posted by jessica 07/03/2019 0 Comment(s) Shopping,

Prema izvješćima medija, Nike se samo složio povećati ugovornu cijenu s 18 milijuna funti godišnje na 20 milijuna funti u pregovorima o obnovi. Stoga su od kraja 2017. Manchester City i Nike raskinuli vijesti. I tko je Manchester City nogometni dresovi konferencijska konferencija? Manchester City je službeno najavio da je dres Manchester Citya Hummer.

Manchester City je na svojoj službenoj web stranici objavio da je ušao u dugoročni odnos s PUMA-om. Počevši od sezone 2019-2020, Hummer će osigurati sportsku opremu za Manchester City i klub braće. Ovo je najveća komercijalna transakcija u povijesti kluba, a to će biti i drugi najveći sponzorski ugovor u Premier ligi, a sponzorski ugovor s Hummerom izravno je udvostručio sponzorsku naknadu za Manchester City dres . Drugi samo za Manchester United.

Ugovor između Manchester Cityja i Hummera stupit će na snagu u srpnju ove godine. Dakle, kakav će stil biti dres za novu sezonu? Navijači su dobrodošli pratiti našu web stranicu i mi ćemo vam pružiti najnovije vijesti.