Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Hoće li Ronaldo napustiti Juventus

Posted by jessica 14/08/2020 0 Comment(s) Shopping,

Ronaldo je nedavno skandiran. Mediji su Ronalda žestoko zataškavali da će napustiti Juventus, a njegov skandal je Paris Saint-Germain, koji je ujedno i najmoćnija momčad koja ga potpisuje. Hoće li znati nogometni dresovi Paris Saint-Germaina? Još medija je otkrilo da Ronaldo i Paris Saint-Germain imaju vrlo prisnu vezu, a njihov je ugovor stavljen na dnevni red.

Neki viši mediji izjavili su da se radi o Ronaldovoj preljubi oko prelaska u Paris Saint-Germain, ne zato što Paris Saint-Germain progoni Ronalda, već je Mendes ovlašten upravljati Ronaldom kako bi napustio Juventus. Zašto je Ronaldo izvijestio da napušta Juventus? Juventus želi smanjiti ovaj dio Ronaldovih izdataka za plaće, situacija je toliko ekstremna. Neka Ronaldo skine svoj Paris SG dres kako bi održao financijski deficit. Stoga se Ronaldo preporučio svim timovima, čak i Barceloni.

Iako je Juventus preporučio Ronalda Barceloni, ali s Ronaldom se toliko godina borio za Real Madrid, a Barcelonin suparnik, Ronaldo se vjerojatno neće pridružiti Barceloni.