Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Hazard planira otići u mirovinu

Posted by jessica 11/09/2023 0 Comment(s) Shopping,

Iako je Hazard u ovih nekoliko sezona postupno nestao iz vizije navijača, ali s obzirom na njegovih nekoliko sezona u Premier ligi, može se reći da je Hazard nekoć bio poznat kao kralj lopte. Otkako se Hazard pridružio Real Madridu, čini se da je njegova slavna karijera naglo prekinuta. Naime, Hazard nije odigrao niti jednu sezonu u nogometni dresovi Real Madrida.

Hazard je postao najpopularniji igrač Real Madrida, ali ga je niz ozljeda učinio i dekadentnim. Otkako se pridružio Real Madridu, prije roka je započeo svoj mirovinski život. Real Madrid se također ne može riješiti tereta Hazarda. Mogu samo čekati da Hazardu istekne ugovor i automatski skinuti Real Madrid dres. Što se tiče isteka ugovora, Hazard je u intervjuu otkrio kako se nada da će više vremena provoditi s obitelji i prijateljima, a možda će i završiti karijeru. Troškovi života u Real Madridu zaradili su dovoljno u posljednjih nekoliko godina.

Hazardove riječi ukazuju na njegovu namjeru da se povuče nakon isteka ugovora. Čini se da je Hazard već planirao završiti karijeru.