Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

FC Bayern München osvaja Bayer 04 Leverkusen

Posted by jessica 18/09/2018 0 Comment(s) Shopping,

U trećem krugu Bundeslige u sezoni 2018-19, obrambeni prvak FC Bayern München i Bayer 04 Leverkusen započeli su treći krug Bundeslige u Allianz Areni. Iako je Bayer 04 Leverkusen preuzeo vodstvo. Međutim, na kraju Bayer 04 Leverkusen nije zadržao ovu prednost do kraja. FC Bayern München konačno se preokrenuo s 3-1. Tisuće obožavatelja koristilo je nogometni dresovi u igri.

Na početku prve polovice, Bayer 04 Leverkusen je preuzeo vodstvo u izbacivanju lopte. U 5. minuti, bilo je naznačeno da Bayer 04 Leverkusen treba kazneni udarac, Wendell je pogodio kaznu i zabio 1-0 u gostima! U 9. minuti, Tolisso je prekinuo kazneni prostor kako bi FC Bayern München izjednačio rezultat! U 20. minuti Robben je voljela odbojku i FC Bayern München 2-1 vodio Bayer 04 Leverkusen! Na kraju prvog poluvremena FC Bayern München2-1 privremeno je vodio Bayer 04 Leverkusen. Jednostavna bočna bitka, FC Bayern München je prvi put započela.U 88. minuti igre, cilj je postigao u FC Bayern München dres Rodríguez, FC Bayern München 3: 1 ispred Bayer 04 Leverkusen! Ovo je i prvi cilj lige Rodrígueza ove sezone! !

Na kraju utakmice, FC Bayern München pobijedio je Bayer 04 Leverkusen 3: 1 kod kuće! FC Bayern München osvojio je pobjedničku pobjedu u Bundesligi.