Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Ekipi Paris Saint-Germaina potreban je natjecatelj

Posted by jessica 09/08/2019 0 Comment(s) Shopping,

Nova sezona francuske Ligue 1 već je započela, temeljni sastav Paris Saint-Germaina nije se puno promijenio, oni su i dalje najjači protivnici za novu sezonu. Ostalim klupskim timovima u Ligue 1 teško je prijetiti Paris Saint-Germainu u ukupnom sastavu. Mnogi roditelji za svoju djecu pripremaju nogometni dresovi za sudjelovanje u ovom sportu.

Paris Saint-Germain ne samo da zadržava većinu svojih glavnih igrača, već i obnavlja ugovor s glavnim trenerom Tuchela do 2021. godine, odražavajući priznanje uprave njemačkog trenera. Zbog dominacije Paris Saint-Germaina, u francuskoj Ligue je prošle sezone došlo do neke suspenzije. Uvijek su održavali najvišu čast u Paris SG dres na francuskoj strani. Iako će se ova situacija možda i dalje teško promijeniti u novoj sezoni, ljudi se i dalje nadaju da će biti više momčadi koje blokiraju „Paris Saint-Germain“, kako bi se poboljšala cjelokupna konkurentnost francuske lige.

Paris Saint-Germain teško je susresti s Francuzima, ali teško je napredovati u Ligi prvaka. Ovo je zabrinjavajuća stvar. Postoji otpor i motivacija. Nadam se da će Paris Saint-Germain što prije upoznati protivnike.