Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Defanzivac Paris Saint-Germain ponovno je blokiran

Posted by jessica 16/04/2019 0 Comment(s) Shopping,

Paris Saint-Germain je izgubio 1-5 od Lille Olympiquea, koji je prvi put postigao više od 5 golova nakon poraza od Barcelone. Čini se da im nogometni dresovi ne daju motivaciju. To je šteta. Plan da se brani Paris Saint-Germain League prije vremena ponovno je odgođen. To također razočarava navijače.

Paris Saint-Germain je propustio priliku pobijediti unaprijed kada nije uspio pobijediti Strasbourg u posljednjem kolu. Ovaj put u utakmici protiv Lille Olympique. Zapravo, sve dok možete jamčiti da ne možete obraniti igru, možete je braniti unaprijed. Očigledno, igrači Paris Saint-Germaina navijačima nisu pružili uvjeravanja, u tekućoj rundi poraza od 1: 5 u odnosu na drugo mjesto Lille Olympique. Ovaj rezultat je također šteta za one koji imaju Paris SG dres. Mbappé govori o velikom neuspjehu Paris Saint-Germaina: igrati se kao početnik, morate se promijeniti! Ova razina postignuća nije Paris Saint-Germain bez premca na francuskom.

Paris Saint-Germain je šest sezona zaredom branio prvenstvo Ligue 1. To je također 17 bodova od drugog mjesta Lille Olympique. Vjerujem da ovaj Paris Saint-Germain još uvijek može braniti svoj uspjeh.