Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Chelsea nastoji da Sterling odbije rasizam

Posted by jessica 11/12/2018 0 Comment(s) Shopping,

Chelsea dom 2-0 Lectra Manchester. Međutim, u igri se pojavila uznemirujuća scena. Bili su plavi obožavatelji vojske osumnjičeni za vrijeđanje Sterlinga s rasističkim govorom. Chelsea je službeno objavio službenu izjavu da će se ozbiljno baviti. To je također učinilo mnogim obožavateljima da su bijesni Sterling nogometni dresovi.

U 38. minuti igre, Sterling je osvojio udarac za Manchester City. Kad je izašao iz kroketa, prišao je štandovima navijača Chelsea. U ovom trenutku, nekoliko navijača Chelsea na tribinama bili su uzbuđeni i vikali na Sterling. , Sterling u Manchester City dres je jako tužan zbog ovoga. Chelsea je u službenom priopćenju izjavio: "Klub je suspendirao četiri obožavatelja događaja kako bi gledao Chelsea natjecanje kod kuće, a klub će čekati daljnja istraga o navodima rasne diskriminacije."

Ovaj svijet ne bi trebao biti bolji od bilo koga drugoga, i svatko bi trebao biti pravedno tretiran. To je neetično za one koji misle da mogu vrijeđati druge boje kože kroz vlastitu boju kože. Upozoravam te ljude da pravedno postupaju prema svima i odbiju rasnu diskriminaciju.