Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Benatia može napustiti zimski prozor

Posted by jessica 08/11/2018 0 Comment(s) Shopping,

Benatia, 31, izjavila je u intervjuu da zbog previše vremena igranja, razmislite o odlasku iz tima tijekom zimskog prozora u siječnju sljedeće godine. Mnogi roditelji sada kupuju vlastiti nogometni dresovi za svoju djecu. Benatia je bila blizu napuštanju momčadi ovog ljeta, ali je naposljetku odlučio ostati u Juventusu.

Kako se Bonucci ovog ljeta vratio Juventusu, Benatia je igrala mali broj mogućnosti. U 11. krugu Serie A prošlog vikenda, Benatia je počeo ligu po četvrti put ove sezone, računajući Ligu prvaka, ukupno 5 nastupa, a sve počinje. Juventus je ove sezone već odigrao 14 utakmica. Benatia s Juventus F.C. dres je imala puno šanse za igru, a Benatia je bila frustrirana. Benatia je u intervjuu rekla kako bi mogla napustiti ekipu tijekom zimskog prozora u siječnju sljedeće godine. Benatia je rekla: "Ne sviđa mi se, to je normalno. Imam 31 godine i želim igrati što je više moguće".

U dobi od 31 godine već može reći da je ušao u nizbrdo. Ako se ne upotrijebi tijekom tog vremena, njegova će karijera biti slaba.