Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Ben Yedder je fancy Paris Saint-Germain

Posted by jessica 30/10/2018 0 Comment(s) Shopping,

Ben Yedderov nastup u Sevilli FC ove sezone bio je izvrstan. Prije nego što je Sevilla FC pogodio Nou Camp, jednom su požurili na vrh ljestvice La Liga. U tu svrhu, također privlači mnogo obožavatelja da se pridruže timu obožavatelja za kupnju nogometni dresovi.

Ben Yedder je postigao 9 golova, a njegov partner s portugalskim napadačem Silva je strašan. Naravno, dobar će igrač biti fokus divova. Ben Yedder, koji je ove sezone bio tako uspješan, vidi Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain namjerava predstaviti Sevilla naprijed Ben Yedder. Tisuće obožavatelja koji nose Sevilla F.C. dres vrlo su zahvalni za njega. Rečeno je da Paris Saint-Germain želi predstaviti francuskog napadača u sljedećem prolazu za zamjenu neodlučnih Cavana. U proljetnom ljetnom prozoru, športski ravnatelj pariškog Saint-Germain pokušao je pokrenuti transfer, ali na kraju nije uspio.

Ben Yedder trenutno nije pritisnuo klub. Bio je vrlo sretan u Sevilli FC i bio je zbunjen izgledom pariškog Saint-Germaina. Ako Cavani napusti momčad, njegove ideje mogu se promijeniti.