Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Bayern München za transformaciju

Posted by jessica 19/11/2019 0 Comment(s) Shopping,

Vidimo kako Berry i Robben odlaze nakon prošle sezone. Bayern München napravio je veliku promjenu u cjelini, od trenera Bayerna Münchena do vrha momčadi da bi napravio veliku promjenu, što znači da je klub pokrenuo sveobuhvatni prijelazni rok od igrača, trenera do vodstva. Zbog toga su obožavatelji s nogometni dresovi vrlo zabrinuti. Budući da se Bayern München suočava s čitavim nizom tranzicijskih izazova.

S tako velikim pomakom, Bayern München će se razvijati u kojem smjeru i postati fokus sljedećeg projekta. Hoeneß je preuzeo Bayern München kao generalni menadžer momčadi. Kao donositelj odluke, Hoeneß je dalekovidan, zna kako pojačati moral i neumorno djeluje. Pod njegovim vodstvom FC Bayern München dres je u doba slave. Ne samo da je Bayern München bio najbolja momčad u Njemačkoj, već je to jedan od najuspješnijih klubova na svijetu u posljednjih 40 godina, kako u pogledu rekordne tako i financijske situacije.

Bayern München došao je do najvažnije povijesne točke susreta u procesu razvoja i nadao se da će se Bayern München oduprijeti pritisku i da se nada da će on biti uspješan.