Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Barcelona 5-1 Lectra Real Madrid

Posted by jessica 01/11/2018 0 Comment(s) Shopping,

U sezoni 2018.-19., Prvom krugu nacionalne derbijaške borbe protiv La Lige, ova bitka o životu i smrti Lopetegui konačno je završila, a konačno je pobjeda Barcelone 5-1 u Real Madridu kod kuće. Osvojila sam puno veselja i uzvikiva od navijača koji su nosili Barcelonske nogometni dresovi. Nacionalni derbi bez Messija i Ronalda, igre u kojoj dominira Suarez, kada Barcelona nedostaje Messi, "Suarez" ustao je i podigao teške odgovornosti.

U prvom poluvremenu, Coutinho je prekinuo zastoj, Barcelona je postigao kaznu sa VAR tehnologijom, Suarez je prekinuo, a Barcelona je vodio Real Madrid na poluvremenu 2-0. Real Madrid, koji je u drugoj polovici prilagodio taktiku, oslonio se na Marcelo da se vrati u grad. Ipak, još uvijek ne može odoljeti Barcelona's offenziji. Roberto je pomagao Suarezu da ponovno razbije 3-1. Obukao je FC Barcelona dres, Suarez je zabio hat-trick, a Arturo je uspio zgrabiti loptu i prekinuti loptu. Na kraju, Barcelona je zaključio rezultat na 5-1. Kao kapetan, Messi uvijek brine o timu i nada se da će se kapetan uskoro vratiti!

Barcelonina pobjeda 5-1 nad Real Madridom, Barcelona je pobijedila Lopetegua Real Madrid. Real Madrid službeno najavljuje otkaz Lopeteguija i ponovno bira novog trenera koji će voditi Real Madrid.