Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Paris Saint-Germain najavljuje pridruživanje Messiju

Posted by jessica 13/08/2021 0 Comment(s) Shopping,

34-godišnji Messi službeno je najavio da će se pridružiti Paris Saint-Germainu. Messi je u Barcelonu došao s 13 godina, a Messi, koji je igrao 21 godinu, na kraju nije mogao igrati za Barcelonu. Zbog toga će tisuće obožavatelja koji nose nogometni dresovi biti jako tužni. Uostalom, ovaj idol koji je pratio čitavu njegovu mladost skinuo je dres i pridružio se drugim pratećim timovima.

Barcelona je najavila da neće obnavljati Messija. Messi je počeo prihvaćati pozive drugih timova. Na kraju je Paris Saint-Germain postao partner Messiju. Pridružio se timu kao slobodan igrač, s godišnjom plaćom od 35 milijuna eura nakon oporezivanja, potpisao je ugovor o 2 +1 (dvije godine +jednogodišnja mogućnost obnove). Messi, koji je oduvijek nosio dres s brojem 10, nije odabrao broj koji je ovaj put bio s njim. Trenutačni vlasnik dresa broj 10 Paris Saint-Germaina je Messijev bivši prijatelj Neymar. Messi nije dopustio Neymaru da se odrekne dresa s brojem 10, već je odabrao Paris SG dres s brojem 30. U ovom trenutku, Messi se oprostio od Barcelone i pridružio se Paris Saint-Germainu.

Mesijevoj karijeri u Barceloni došao je kraj. Karijeru će započeti iz Paris Saint-Germaina s drugog polazišta. Neka mu je sa srećom.