Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Četvero ljudi je ozlijeđeno u Liverpoolu i Manchester Unitedu

Posted by jessica 26/02/2019 0 Comment(s) Shopping,

Na Old Traffordu, Manchester United je igrao protiv Liverpoola u 27. kolu Premier lige. Herrera, Mata i Lingard su ranjeni, a Fermino je također otišao zbog ozljede. To je također zabrinjavalo mnoge fanove koji su nosili nogometni dresovi.

Na početku prvog poluvremena Manchester United je poveo loptu u mrežu. Na kraju prvog poluvremena, Manchester United je ozlijedio tri igrača. Agüera i Mata su ozlijeđeni i otišli. Ponovno je ozlijeđena i zamjena Lingarda. Liverpool je ozlijedio Firmino i nije mogao zadržati utakmicu. Dvije strane nisu uspjele prekinuti zastoj. Manchester United0- 0Liverpool, privremeno vezan. Ovdje smo pripremili Liverpool dres. U drugom poluvremenu lako se boriti, Liverpool izbacuje loptu u sredinu. Dvije ekipe se još uvijek bore za povlačenjem, ali dvije strane nisu napravile nikakav proboj. Na kraju je još uvijek 0-0.

Utakmica je završena, Manchester United0-0Liverpool. U ovoj igri, dvostruko crveno će biti ozlijeđeno i crveno će biti ozlijeđeno u pola. Navijači su također vrlo zabrinuti za njih.